Agenda

The tentative agenda for the SDL Web Dev Summit 2017 is as below:

DAY 1
Topic Time Duration Presenter
Registration and Tea 9:30 AM 30 Mins
Welcome and Introduction 10:00 AM 30 Mins Vikas/Pankaj/Saurabh
DXA – An Introduction, Whats New, Roadmap 2017 and Vision 10:30 AM 30 Mins Bart
Setting up and spinning a website with DXA and SDL Web 8 11:00 AM 30 Mins Mukesh
Networking Break 11:30 AM 30 Mins
Setting up and spinning a website with DXA and SDL Web 8 Continued… 12:00 PM 30 Mins Mukesh
Lightening Talks 12:30 PM 30 Mins
Lunch 1:00 PM 90 Mins
Step-By-Step process of creating & Deploying a DXA module 2:30 PM 45 Mins Raj
Networking Break 3:15 PM 45 Mins
Show and Tell – How to do the things in DXA 4:00 PM 45 Mins Sharad Sangal/Hem Kant
Closure – DAY 1 4:45 PM 15 Mins Vikas/Raj
DAY 2
Networking and Tea 9:30 AM 30 Mins
Coffee, Milk and Sugar 10:00 AM 30 Mins Nuno
Scaling Web8 and DXA 10:30 AM 30 Mins Vikas
Networking Break 11:00 AM 30 Mins
Introduction to Alchemy 11:30 AM 30 Mins John
Show And Tell – Creating an Alchemy Plugin 12:00 AM 45 Mins Saurabh
Lunch 12:45 PM 90 Mins
Event Tracing in Windows 2:15 PM 30 Mins Venu
Push/UI Notification Framework in Web8.5 2:45 PM 30 Mins Sayantan
Networking Break 3:15 PM 30 Mins
Media Manager Image automation 3:45 PM 30 Mins Kashif
Localization best practices for Translation 4:15 PM 30 Mins Vipin
Closure – DAY 2 4:45 PM 15 Mins Vikas/Pankaj/Saurabh/Raj